SUP-kauden avaus

February 24, 2016

SUP-kauden avaus

Rakoileva pilviverho, aurinkoa, kevyttä lumisadetta ja jäistä avoin Siuntion joki olivat maaginen yhdistelmä SUP-lautailukauden avaukselle! Lämmöt olivat kohtuulliset, joten päätimme eilen suunnata Vikträsk järven etelä päätyyn, jossa pumppasimme SUP-laudat, tarkistimme varustuksen ja suuntasimme avoimeen Siuntion jokeen. Hiljaisuus, luminen peltomaisema ja tyyni vedenpinta pitivät hymyn herkässä. 

Fanaticin pumpattavat SUP-laudat ja talvinen Siuntion joki

Virtavedet ovat monin paikoin nyt avoinna ja oikealla varustuksella nautittavissa myös SUP-laudalla. Kevät on muutenkin hyvää aikaa meloa Etelä-Suomen jokia, sillä vettä riittää ja rehevöitymisestä ei tarvitse huolehtia. 

Talvi sup-lautailua Siuntion joella

Siuntion joki on retkikohteena pääkaupunkiseudun tuntumassa yksi suosikeistamme. Kahdella autolla pääsee nauttimaan ns. "one-way" -retkestä, kun käy tiputtamassa toisen auton reitin loppupäähän. Siuntion joella tämä onnistuu mainiosti. Vikträskin järvi oli vielä jäässä, joten tällä kertaa suppailimme lyhyemmän version, mikä toimi mainiosti talvi kelille. 

SUP-lautailua talvella

Kevään ensimmäisistä TwentyKnots -retkistä tiedotamme retket sivuillamme. Katsotaan mikä suppailu kohde löydetään tulevalle viikolle! Stay tuned :) 

SUP-lautailua talvella siuntion joessa