Purjelautailukurssit Helsingissä

Järjestämme purjelautailun alkeiskursseja viikottain Helsingissä. Ilmoittaudu mukaan ja tule ottamaan uusi laji haltuun! Purjelautailukurssilla (n. 3h) opitaan purjelautailun perusteet; purjeen nosto ja lasku, liikkeellelähtö, käännökset sekä käydään läpi turvallisuusohjeet. Kurssin hintaan sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet (myös märkäpuku) sekä yksi 2 tunnin purjelautavuokraus kaudelle 2018.

TwentyKnots purjelautakurssi

PURJELAUTAILUN ALKEISKURSSI 

Purjelautailukurssilla (n. 3h) opitaan purjelautailun perusteet; purjeen nosto ja lasku, liikkeellelähtö, käännökset sekä käydään läpi turvallisuusohjeet. Kurssin hintaan sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet (myös märkäpuku) sekä yksi 2 tunnin purjelautavuokraus kaudelle 2018.

Hinta: 120€/hlö (sis. kurssin lisäksi kahden tunnin purjelauta-vuokrauksen kaudelle 2018, arvo 45€)

Ilmoittautuminen ja tulevat kurssit: http://www.varaaheti.fi/twentyknots/

Kesto: 3 tuntia

Ennakkovaatimukset:

  • Kurssille osallistuessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa purjeautailukokemusta tai aktiivista urheilutaustaa. 
  • Vaadimme kurssille osallistuvilta uimataitoa.
  • Yleisen alkeiskurssin ikäraja on 15 v. Voimme järjestää pienelle ryhmälle (esim. perhe tai kaveriryhmä) oman kurssin, jossa edetään nuorimpien tason mukaan. Ota yhteyttä: info@twentyknots.fi
  • Otathan yhteyttä mikäli oma taitotasosi askarruttaa ja haluat tietää lisää kurssista. Jutellaan yhdessä ja katsotaan sinulle sopiva vaihtoehto: +358 44 7688464

 

YKSITYISOPETUS JA RYHMÄT

Järjestämme myös toiveesta purjelautailun yksityisopetusta sekä kursseja omalle ryhmälle. Purjelautailun alkeiskurssit sopivat hyvin myös nuoremmille! Ikärajamme yksityiskursseille on 10 .v Ota yhteyttä sähköpostitse: info@twentyknots.fi tai soita meille +358 44 7688464 niin saadaan teille sopiva kurssi järjestettyä! 

Hinnat:
1 hlö yksityiskurssi (2h) 170€ 

2 hlö yksityiskurssi (3h) 150€/hlö 

3 - 6 hlö yksityiskurssi (3h) 120€/hlö

 

Lisätietoja

Maksu: Kurssimaksu hoidetaan paikan päällä. Meillä käyvät sekä kortti- että käteismaksut. (VISA, MasterCard, American Express, JCB) Meillä on myös käytössä: Smartum liikuntasetelit, Edenred Ticket Duo kortit ja setelit, sekä sporttipassi.

Muuta huomioitavaa: Kursseillamme on säävaraus. Ilmoitamme edeltävänä päivänä mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Miten varustaudun kurssille: Pyyhe, juomapullo ja uima-asu märkäpuvun alle. Märkäpuku sisältyy kurssin hintaan.