Purjelautailukurssit pääkaupunkiseudulla

Järjestämme purjelautailun alkeiskursseja pääosin tilauksesta pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja tule ottamaan uusi laji haltuun! Purjelautailukurssilla (n. 3h) opitaan purjelautailun perusteet; purjeen nosto ja lasku, liikkeellelähtö, käännökset sekä käydään läpi turvallisuusohjeet. Kurssille osallistuu 3-6 henkilöä ja kurssipaikkana on Katve, uusi luontoretriittimme Kirkkonummella tai järjestämme kurssin liikkuvalla kalustollamme haluamassanne paikassa. Kurssin hintaan sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet (myös märkäpuku ja tossut).

TwentyKnots purjelautakurssi

PURJELAUTAILUN ALKEISKURSSI 

Purjelautailukurssilla (n. 3h) opitaan purjelautailun perusteet; purjeen nosto ja lasku, liikkeellelähtö, käännökset sekä käydään läpi turvallisuusohjeet. Kurssin hintaan sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet (myös märkäpuku ja tossut)

Hinta: 120€/hlö (Katve, Kirkkonummi), liikkuvalla kalustolla tarjouksen mukaan

Ilmoittautuminen ja tulevat kurssit:  info@twentyknots.fi

Kesto: 3 tuntia

Ennakkovaatimukset:

  • Kurssille osallistuessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa purjeautailukokemusta tai aktiivista urheilutaustaa. 
  • Vaadimme kurssille osallistuvilta uimataitoa.
  • Yleisen alkeiskurssin ikäraja on 15v. Voimme järjestää pienelle ryhmälle (esim. perhe tai kaveriryhmä) oman kurssin, jossa edetään nuorimpien tason mukaan. Ota yhteyttä: info@twentyknots.fi
  • Otathan yhteyttä mikäli oma taitotasosi askarruttaa ja haluat tietää lisää kurssista. Jutellaan yhdessä ja katsotaan sinulle sopiva vaihtoehto.

 

YKSITYISOPETUS JA RYHMÄT

Järjestämme myös toiveesta purjelautailun yksityisopetusta sekä kursseja omalle ryhmälle, näin voimme myös räätälöidä sisältöä alkeista jatkokurssiin. Purjelautailun alkeiskurssit sopivat hyvin myös nuoremmille! Ikärajamme yksityiskursseille on 10v. Ota yhteyttä sähköpostitse: info@twentyknots.fi niin saadaan teille sopiva kurssi järjestettyä! 

Hinnat:
1 hlö yksityiskurssi (2h) 170€ 

2 hlö yksityiskurssi (3h) 150€/hlö 

3 - 6 hlö yksityiskurssi (3h) 120€/hlö

 

Lisätietoja

Maksu: Kurssimaksu hoidetaan paikan päällä. Meillä käyvät sekä kortti- että käteismaksut. (VISA, MasterCard, American Express, JCB) Meillä on myös käytössä: Smartum liikuntasetelit, Edenred Ticket Duo kortit ja setelit, sekä sporttipassi.

Muuta huomioitavaa: Kursseillamme on säävaraus. Ilmoitamme edeltävänä päivänä mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Miten varustaudun kurssille: Pyyhe, juomapullo ja uima-asu märkäpuvun alle. Märkäpuku sisältyy kurssin hintaan.


Harrastuksen seuraava taso

Meidän kauttamme pääset testaamaan ja saat ostettua laadukkaita Fanatic purjelautavälineitä sekä Duotone purjesettejä.

Mikäli innostut lajista enemmän, yhteistyökumppanimme HSS tarjoaa aktiivista seura- sekä kilpailutoimintaa. Helsingfors Segelsällskap HSS on purjehdusseura kilpapurjehtijoille. HSS on Suomen neljänneksi suurin purjehdusseura ja sijaitsee Liuskasaaressa Helsingissä. HSS:n ryhmissä harjoitellaan säännöllisesti viikkoharjoituksissa toukokuun alusta lokakuuhun. HSS tarjoaa myös kilpailuvalmennusta.

Lisätietoja tästä toiminnasta löydät HSS https://helsinkisailing.com/purjelautailu/, https://helsinkisailing.com/purjelautailu