Purjelautailukurssit pääkaupunkiseudulla

Järjestämme purjelautailun alkeiskursseja pääosin tilauksesta pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja tule ottamaan uusi laji haltuun! Purjelautailukurssilla (n. 3h) opitaan purjelautailun perusteet; purjeen nosto ja lasku, liikkeellelähtö, käännökset sekä käydään läpi turvallisuusohjeet. Kurssille osallistuu 3-6 henkilöä ja kurssipaikkana toimii Katve luontoretriittimme Kirkkonummella. Kurssin hintaan sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet (myös märkäpuku ja tossut).

TwentyKnots purjelautakurssi

PURJELAUTAILUN ALKEISKURSSI 

Purjelautailukurssilla (n. 3h) opitaan purjelautailun perusteet; purjeen nosto ja lasku, liikkeellelähtö, käännökset sekä käydään läpi turvallisuusohjeet. Kurssin hintaan sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet (myös märkäpuku ja tossut)

Hinta: 120€/hlö (Katve, Kirkkonummi), liikkuvalla kalustolla tarjouksen mukaan

Ilmoittautuminen ja tulevat kurssit: https://www.twentyknots.fi/collections/purjelautailukurssit 

tai info@twentyknots.fi

Kesto: 3 tuntia

Ennakkovaatimukset:

  • Kurssille osallistuessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa purjeautailukokemusta tai aktiivista urheilutaustaa. 
  • Vaadimme kurssille osallistuvilta uimataitoa.
  • Yleisen alkeiskurssin ikäraja on 15v. Voimme järjestää pienelle ryhmälle (esim. perhe tai kaveriryhmä) oman kurssin, jossa edetään nuorimpien tason mukaan. Ota yhteyttä: info@twentyknots.fi
  • Otathan yhteyttä mikäli oma taitotasosi askarruttaa ja haluat tietää lisää kurssista. Jutellaan yhdessä ja katsotaan sinulle sopiva vaihtoehto.

 

YKSITYISOPETUS JA RYHMÄT

Järjestämme myös toiveesta purjelautailun yksityisopetusta sekä kursseja omalle ryhmälle, näin voimme myös räätälöidä sisältöä alkeista jatkokurssiin. Purjelautailun alkeiskurssit sopivat hyvin myös nuoremmille! Ikärajamme yksityiskursseille on 10v. Ota yhteyttä sähköpostitse: info@twentyknots.fi niin saadaan teille sopiva kurssi järjestettyä! 

Hinnat:

2 hlö yksityiskurssi (3h) 150€/hlö 

3 - 6 hlö yksityiskurssi (3h) 120€/hlö

 

Lisätietoja

Maksu: Kurssimaksu hoidetaan paikan päällä. Meillä käyvät sekä kortti- että käteismaksut. (VISA, MasterCard, American Express, JCB) Meillä on myös käytössä: Smartum liikuntasetelit, Edenred Ticket Duo kortit ja setelit, sekä sporttipassi.

Muuta huomioitavaa: Kursseillamme on säävaraus. Ilmoitamme edeltävänä päivänä mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Miten varustaudun kurssille: Pyyhe, juomapullo ja uima-asu märkäpuvun alle. Märkäpuku sisältyy kurssin hintaan.