SUP lauta vuokrausSUP-lautoja TwentyKnotsin kautta vuokraamme erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Tarjoamme laadukkaita kovia SUP lautoja sekä pumpattavia SUP lautoja.  

SUP vuokraus TwentyKnots Helsinki

SUP vuokraus hinnat

SUP laudan vuokraukseen kuuluu opastus, kova SUP-lauta, hiilikuitu mela ja kelluntaliivit. Pyydä tarjousta yksityistilaisuuteen: info@twentyknots.fi

Varaaminen & Maksu

Sup laudan varaat kätevimmin ottamalla yhteyttä spostitse, info@twentyknots.fi

Maksu hoidetaan paikanpäällä ja meillä käy myös kortti.

Vinkkejä SUP laudan vuokraukseen

Suppailu on hauska ja monipuolinen laji, jossa pääsee nopeasti alkuun. Aloittelevan suppailijan on kuitenkin hyvä tiedostaa muutamia tärkeitä perusasioita.

Miten varustaudun suppailuun?

Kovilta ja vakailta alkeis SUP laudoiltamme tippuu veteen harvoin haluamattaan mutta kastumiseen on silti aina hyvä varautua.

  • Lämpimällä säällä varaa mukaan urheilu vaatteet, vaihtovaatteet ja pyyhe. 
  • Viileämmällä säällä päälle on hyvä varata pitkähihainen ja/tai kevyt tuulitakki. Vesien ollessa kylmiä TwentyKnots tarjoaa sup laudan vuokrauksen yhteydessä neopreeni tossut. Märkäpuvun voit halutessasi vuokrata 10€ kertamaksulla.
  • Varaa mukaan tarvittaessa aurinkorasvaa, vettä ja evästä. 

Voiko aloittelija vuokrata SUP laudan?

Kyllä mutta suosittelemme aina SUP-lautailuun tutustumisretkeä ja kurssia ensikertalaiselle suppailijalle, josta saa hyvät perusteet omaan sup lautailu tekniikkaan. Tämä tekee suppailusta kevyttä ja nautinnollisempaa. 

Ensikertalainen tai aloittelija voi hyvin myös vuokrata SUP laudan ja kokeilla lajia itsenäisesti. Henkilökuntamme opastaa suppailu tekniikassa, perusteissa ja reittivalinnassa. Tässä tärkeimmät vinkit:

  • Aloittelevan suppailijan kannattaa aina valita kova ja vakaa SUP lauta.
  • Valitse vähä tuulinen päivä ja/tai suojainen kohde. 
  • Suunnittele sup reittisi siten, että aloitat suppailemalla vastatuuleen