SUP-JOOGA ja SUP-Pilates

SUP-jooga ja -pilates vie harjoituksesi pois matolta veden päälle! SUP-laudalla yoga- tai pilatesharjoitus on paitsi hauskaa, myös haastavaa ja mikä parasta voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta, upeista maisemista ja rentoutua kuunnellen veden ja luonnon ääniä. SUP-jooga tai -pilates tunti on täydellinen harjoitus koko keholle, jossa yhdistyy voima ja venyttely. Harjoittelu kehittää erityisesti tasapainoa ja kehon hallintaa. Harjoituksessa syvät lihakset ja erityisesti keskivartalon lihakset työskentelevät extra paljon. Harjoituksen kruunaa rentoutuminen SUP-laudan päällä, jossa niin mieli kuin keho saavat rauhoittua ja palautua harjoittelusta. Voit kuunnella ja nauttia laineiden liplattelusta, kesäisestä suvituulesta ja upeista luonnon äänistä.

SUP-JOOGA tai -PILATESTUNTI

SUP-jooga tai -pilatestunnille voivat osallistua kaikki eikä aikaisempi kokemus ole välttämätön. Iloinen ja avoin mieli, halu kokeilla uutta ja uimataito riittävät aloittamaan yoga- tai pilatesharjoittelun laudan päällä.

Pukeudu mukaviin urheiluvaatteisiin, joissa sinun on helppo liikkua ja venytellä. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa, jotta voit tarvittaessa keventää tai lisätä vaatteita säätilan mukaan.

Hinta: Pyydä tarjousta tunnista omaan yksityistilaisuuteesi, info@twentyknots.fi

Ennakkovaatimukset:

  • Tunnille osallistuessa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa SUP-melontakokemusta, jooga/pilates-kokemusta tai aktiivista urheilutaustaa. 
  • Vaadimme tunnille osallistuvilta uimataitoa.
  • Otathan yhteyttä mikäli ryhmän taitotaso askarruttaa ja haluat tietää lisää. Jutellaan yhdessä ja katsotaan teille sopiva vaihtoehto.