Kesän ensimmäiset SUP-Yogatunnit alkavat TwentyKnots Helsinki toimipisteellä

June 05, 2015

Kesän ensimmäiset SUP-Yogatunnit alkavat TwentyKnots Helsinki toimipisteellä

SUPYoga vie harjoituksesi pois matolta veden päälle!

SUP laudalla Yoga harjoitus on paitsi hauskaa, myös haastavaa ja mikä parasta voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta, upeista maisemista ja rentoutua kuunnellen veden ja luonnon ääniä. SUPYoga tunti on täydellinen harjoitus koko keholle, jossa yhdistyy voima ja venyttely. Harjoittelu kehittää erityisesti tasapainoa ja kehon hallintaa. Harjoituksessa syvät lihakset ja erityisesti keskivartalon lihakset työskentelevät extra paljon.

SUPjoogaa TwentyKnots Helsinki toimipisteellä

Harjoituksen kruunaa rentoutuminen SUP laudan päällä, jossa niin mieli kuin ruumis saavat rauhoittua ja palautua harjoittelusta. Voit kuunnella ja nauttia laineiden liplattelusta, kesäisestä suvituulesta ja upeista luonnon äänistä.

SUPYogatunnille voivat osallistua kaikki ja aikaisempi yoga kokemus ei ole välttämätön, tosin se tietenkin auttaa. Iloinen ja avoin mieli, halu kokeilla uutta ja uimataito riittävät aloittamaan harjoittelun.

Pukeudu mukaviin urheiluvaatteisiin, joissa sinun on helppo liikkua ja venytellä. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa, jotta voit tarvittaessa keventää tai lisätä vaatteita säätilan mukaan.

Ilmoittaudu mukaan: varaaheti.fi/twentyknots 

Kesto: 1,5 tuntia
Hinta: 28€