SUP & Mindfullness workshop

July 26, 2015

SUP & Mindfullness workshop

Mindfulness palauttaa meidät todelliseen kotiimme, joka on tässä ja nyt. Se auttaa tunnistamaan myönteisiä tunteita ja olemaan läsnä: se kehittää näkemystämme onnellisuudesta. Rennossa hyvässä olotilassa myös uudet ajatukset ja ideat saavat tilaa toteutua.

Twenty Knotsin ja Onnenrummun SUP & Mindfulness -workshopissa käytämme hyväksi vesi-elementtiä – sen rentouttavaa liplatusta, rauhoittavaa kimalletta ja pehmeästi keinuttavaa syleilyä. Tutustumme ensin maalla mindfulnessin saloihin. Sen jälkeen melomme SUP-laudoilla lähistöllä sijaitsevaan poukamaan, jonne ankkuroidumme rentoutumaan mindfulness-harjoitusten parissa. Takaisin rantaan lainehdimme mindfulness-melonnan turvin.

SUP & Mindfulness -workshoppiin et tarvitse aiempaa melonta- tai mindfulness-kokemusta, matkan voi meloa myös polviltaan tai istualtaan. Workshopin kesto on kaksi tuntia. Workshopin osallistujille lähetetään jälkeenpäin sähköpostilla pieni mindfulness-tietopaketti, joka sisältää muutamia harjoituksia omaan päivärytmiin sisällytettäviksi.

SUP-mindfullness TwentyKnots Helsinki pisteellä
---------------------------------------------------
MINDFULNESS BY THE SEA
Ke 29.07. klo 19-20
Hinta: 35e

Ilmoittautumiset ja lisätiedot osoitteessa: www.varaaheti.fi/twentyknots