SUP-viikkotreenit

SUP-viikkotreenit

Viikkotreenien tarkoitus on tuoda yhteen SUP-lautailusta kiinnostuneet harrastajat treenaamaan yhdessä, kehittämään tekniikkaa sekä löytämään uusia suppailukavereita. Treenien aihe vaihtelee osallistujien, sään sekä ohjaajaan mukaan, ja treeneissä voidaankin harjoitella tekniikkaa, tasapainoa, kestävyyttä tai tehdä melontaretki lähtiympäristöön. Ohjaajamme on mukana vetämässä treenejä sekä antamassa tekniikkavinkkejä osallistujille. Treenit kestävät noin tunnin ja ovat maksuttomat. Tarvitset vain SUP-varusteet jotka voit vuokrata pisteeltämme, osallistua TwentyKnotsin SUP-kausi- tai sarjakortilla, tai tulla mukaan omalla laudalla. Kaudella 2019 pidämme kahden tasoisia treenejä, aloitteleville suppailijoille ja edistyneille / lisää haastetta kaipaaville. 

Tasot: 
Aloittelevat suppailijat 
https://www.facebook.com/events/1151176568397956/

Edistyneet
https://www.facebook.com/events/2663242277037817/

Hinta: Treenit 0€ / Varusteet voit vuokrata pisteeltämme, käyttää TwentyKnots sarja- tai kausikorttia, tai osallistua veloituksetta omilla välineillä

Toimi näinViikkotreenit löytyvät ajanvarausjärjestelmästämme ja pääsääntöisesti ne pidetään joka toinen keskiviikko. Ilmoittaudu mukaan niin tiedämme että kuinka moni on tulossa paikalla.  Mikäli et pääse osallistumaan niin muista käydä perumassa osallistumisesi.