SUP-lautailukurssit pääkaupunkiseudullaTwentyKnotsin SUP lautailukurssit pohjautuvat Academy of Surfing Instructors (ASI) -oppeihin. Keskitymme laatuun ja turvallisuuteen, tavoitteena innostaa ja luoda mahdollisimman hyvä pohja uudelle harrastukselle! SUP lautailukurssit järjestetään Katve luontoretriitissä ja järjestämme myös liikkuvalla kalustollamme kursseja toivomassanne paikassa.

SUP lautailukurssit Helsingissä

SUP alkeisopetus

Suppailu on helppo, hauska ja monipuolinen laji joka sopii ihan kaikille. Alkeisopetuksemme antaa hyvän ja turvallisen pohjan uuden lajin aloittamiselle.

Suppailun alkeiskurssit Helsingissä

SUP-lautailuun tutustumisretki & perusteet 2h

Kokonaisuus kestää kaksi tuntia ja teemme sen aikana SUP-retken Ängvik järvellä. Käymme läpi SUP-lautailun perusteita: laudalle nousu sekä poistuminen, SUP-laudan ja melan käsittely, melontatekniikoita sekä turvallisuus vesillä. Tutustumisretken jälkeen olet valmis suppailemaan itsenäisesti ja osallistumaan monipuolisille retkillemme!

Hinta: 50€ (Katve luontoretriitti)

Ilmoittautuminen ja tulevat kurssit: info@twentyknots.fi

Ennakkovaatimukset: 

  • Et tarvitse aikaisempaa suppailu kokemusta tai aktiivista urheilutaustaa.
  • Vaadimme retkelle osallistuvilta uimataitoa.
  • Ikäraja on 15 v.  Voimme järjestää pienelle ryhmälle (esim. perhe tai kaveriryhmä) oman tilaisuuden, jossa edetään nuorimpien tason mukaan. Ota yhteyttä: info@twentyknots.fi
  • Otathan yhteyttä mikäli oma taitotasosi askarruttaa ja haluat tietää lisää tutustumisretkestä.

SUP yksityistunnit

Yksityisopetus ja -tunnit sopivat hyvin kun haluat opetella suppailua juuri omaan tahtiin ja toiveidesi mukaan. SUP-yksityistunneilla harjoitellaan juuri sinulle sopivia asioita olivat ne sitten laudalle nousemista, videoklinikointia tai tasapainon harjoittelua. Voit myös varata kurssin omalle porukalle, lapsille tai perheelle! 

Hinnat:

1h Lisätunnit
1 hlö 100€ / hlö 50€ / hlö
2 hlö 70€ / hlö 30€ / hlö 
3-5 hlö 50€ / hlö 20€ / hlö

Varaaminen: info@twentyknots.fi

SUP jatko- ja tekniikkaopetus

Tarkasti hiotun suppailu-tekniikan tavoite on tehdä melomisesta mahdollisimman tehokasta ja keskittää liike sekä voima kuljettamaan suppailijaa eteenpäin. Oikeaoppinen harjoittelu luo pohjan kevyelle ja tehokkalle suppailulle.

Tekniikkakurssi muuttaa käsityksesi SUP-lautailusta ja tekee päivittäisistä melontahetkistäsi tai pidemmistä saaristoretkistä kevyempiä ja miellyttävämpiä. Saat kurssin myötä myös lisää itsevarmuutta ja turvallisuutta haastavissakin olosuhteissa.

 

SUP -tekniikka 1: Perfect Your Stroke 3h

SUP-lautailun tekniikkakurssit Helsingissä

SUP-tekniikka 1 -kurssilla rakennamme SUP-vedon mahdollisimman tehokkaaksi perehtymällä ja harjoittelemalla sen viittä eri vaihetta. Samalla keskitytään tehokkaan melonta-asennon säilyttämiseen. Vetoa sekä melonta-asentoa lähdetään rakentamaan vaihe-vaiheelta erilaisin harjoittein.

Kurssi pidetään pienryhmässä (max. 4 oppilasta), jolloin valmentaja pääsee antamaan henkilökohtaista palautetta jokaiselle osallistujalle. Kurssi muuttaa käsityksesi SUP-vedosta ja avaa lajiin uuden maailman. Sinulle jää hyvä pohja ja harjoitteita, joilla pystyt jatkamaan harjoittelua itsenäisesti myös kurssin jälkeen.

Kurssilla käymme läpi seuraavia asioita:

  • Rakennetaan tehokas SUP-lautailuasento
  • Perehdytään syvällisesti SUP-vedon viiteen eri vaiheeseen: reach, catch, power phase, exit, recovery
  • Henkilökohtaista palautetta omasta suppailutekniikasta
  • Runsaasti harjoitteita tehokkaan suppailu-tekniikan sisäistämiseen vaiheittain
  • Ohjeita itsenäiseen treenaamiseen ja tekniikan kehittämiseen

Hinta: 140€ / hlö (Katve luontoretriitti)

Ilmoittautuminen ja tulevat kurssit: info@twentyknots.fi

Ennakkovaatimukset: Osaat SUP-lautailun perusteet ja olet käynyt melomassa itsenäisesti erilaisissa olosuhteissa. Kurssille voivat osallistua kaikki jotka kaipaavat tekniikkavinkkejä ja varmuutta perusmelomiseen. 

Yksityistunnit ja valmennus

Yksityisvalmennus on hyvä valinta SUP-tekniikan hiomiseen ja se rakennetaankin toiveitteisi mukaan. Valmennus voi pitää sisällään esimerkiksi videoklinikointia tekniikan viimeistelyyn tai tekniikan kehittämistä sopivilla harjoitteilla ja henkilökohtaisella palautteella.

Hinnat:

1h Lisätunnit
1 hlö 100€ / hlö 50€ / hlö
2 hlö 80€ / hlö 40€ / hlö 
3+ hlö 70€ / hlö 35€ / hlö

Varaaminen: info@twentyknots.fi