Katve luontoretriitti on twentyknotsin uusi kotipaikka

Olemme TwentyKnotsilla pitkään haaveilleet täysin omasta luontokohteesta, jossa pääsemme toteuttamaan vieläkin monipuolisempia elämyksiä! Tämä unelma on vihdoin toteunut kun löysimme kotijärven poukamasta luonnon ympäröimän paikan, jonka olemme porukalla kunnostaneet luovaksi luontoretriitiksi.

Matkamme on vielä alussa emmekä tiedä mihin tiemme vie, mutta lähdetään yhdessä rakentamaan paikkaa jossa on tilaa merkityksellisille kohtaamisille, hyvälle energialle ja inspiraatiolle.

Tervetuloa kylään!

Oma luonnonrauha kivenheiton päässä Helsingistä

Olemme onnekkaita että näin upea luontokohde löytyi näin läheltä Helsinkiä! Katve sijaitsee Kirkkonummella Ängvik järven rannalla vain n. 30min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Katveen upea puhdasvetinen järvi tarjoaa loistavat puitteet purjelautailun harjoittelemiseen sekä SUP-lautailuun. Olemme vain muutaman kilometrin päässä Linlon saaristosta ulkoilumaastoineen sekä upeine SUP-reitistöineen! 

Katveen ympäriltä löytyy upea metsäpolkuverkosto vaikka juoksuun, maastopyöräilyyn tai metsäretkeilyyn. Metsän hiljaisuus kutsuu myös ihanille ulkopilates- ja joogasessioille tai rauhoittumaan ja meditoimaan. 

Lähiympäristössa aukeaa myös mahdollisuus tutustua Maatilapuotiin leipomoineen, Rehndahlin kotieläinpuistoon sekä Porkkalanniemen monipuolisiin ulkoilumahdollisuuksiin.

Katveesta löytyy tunnelmalliset majatalot, rantasauna ja nuotiopaikkoja  mahdollistamaan erilaisia tapahtumia, tilaisuuksia tai muuten vain fiilistelyn vesiurheilupäivän päätteeksi.  

Katve monipuolistaa TwentyKnotsin elämyksiä

Katveen myötä toimintamme muuttuu ympärivuotiseksi ja sen myötä myös vesiurheilukausi Katveessa on entistä pidempi! Omien saunatilojen myötä voit  mm. syksyn viikonlopun purjelautasessareilla lämmitellä löylyissä välissä. 

Katveen ympäristö tarjoaa loistavat puitteet myös muille aktiviteeteille: esim. polkujuoksu, maastopyöräily, metsäretket sekä ulko-pilates ja -jooga. Voit tehdä esim. viikonlopun retken Katveeseen pyöräillen ystävien tai perheen kanssa ja jokaiselle löytyy sopivia mahdollisuuksia ulkoiluun ja rentoutumiseen. 

Voit myös varata yhden Katveen majataloista perheen, ystävien tai työporukan kanssa ja antaa jokaisen nauttia olostaan omien fiiliksien ja aikataulujen mukaan. Näin kukin voi itse valita mieleisensä aktiviteetin tai vain nauttia luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta.

 

Purje- ja SUP-lautailu Katveessa

Katve tuo useita uusia ulottuvuuksia TwentyKnotsin purje- ja SUP-lautailu toimintaan. Vuokraus- ja kurssitoiminnan lisäksi pystymme nyt toteuttamaan kokonaisvaltaisempia elämyksiä. 

Kuvittele esim. viikonlopun purjelautailuretriitti, jossa sinulla on rajattomasti vesiaikaa hauskalla porukalla, hyvää ruokaa ja sauna lämpimänä päivän päätteeksi. Ystäville ja perheelle löytyy myös monipuolisesti muita aktiviteetteja ja mahdollisuuksia rentoutua. 

Katveen lähiympäristön monipuolinen SUP-reitistö: järvet, joet sekä meren saaristo luovat puitteet kivoille SUP-viikonlopuille, retriiteille ja illoille.   

 

Mistä löydän lisää tietoja Katveesta?

Suosittelemme lämpimästi että käyt Katveen nettisivujen kautta liittymässä postituslistalle jossa kerromme kesän 2020 ensimmäisistä tapahtumista! 

www.katveretreat.fi